fbpx
Amberblokje | Gentle Grey

Amberblokje | Gentle Grey

4.95

Deze nieuwe geur van het amberblokje GENTLE GREY is geïnspireerd door de parfums van de moderne parfumhuizen en is magisch lekker.

Als je amberblokjes nog niet kent, dan weet je (helaas) niet wat je mist. De magische geur is lastig te beschrijven en moet je eigenlijk echt zelf beleven. De amberblokjes komen uit Marokko / Marrakesh en worden op traditionele wijze met de hand gemaakt en daardoor kunnen de geurblokjes soms een klein beetje verschillen van elkaar qua vorm, kleur en/of gewicht.

Een Amber geurblokje, wat moet je er mee? Dat zullen wij jou vertellen, je kunt deze namelijk op verschillende manieren gebruiken. Leg deze bijvoorbeeld op het toilet of in de linnenkast. Leg het Amber blokje op een bijpassend schaaltje op de verwarming in je woonkamer of verkruimel het tot poeder en stop het in je stofzuigerzak, daarnaast kun je het nog altijd combineren met een heerlijk warm bad door het Amber blokje op een bijpassend schaaltje op je badplank neer te zetten.

De geur van een Amber blokje blijft wel tot een jaar actief. Als de geur afneemt kun je er een deel van afschrapen om dat vervolgens bijvoorbeeld in een geurbrander te gebruiken. Kom volledig tot rust met deze heerlijke geur!

Afmeting: +- 4 cm x 3,5 cm x 1,5 cm
Geur: Gentle Grey (luxe en zachte parfumgeur)

ANDERE KLANTEN BEKEKEN OOK

18.95
De waardering van industrialwood.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 124 reviews.
0
Spend 75.00 more to get free NL shipping
Uw winkelwagen is leeg!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Bladeren door producten